04 de març 2020

Sobre Jon Gras, a Tens un racó dalt del món


Aquesta setmana a Tens un racó dalt del món de Canal 21 Ebre, dediquem el programa a Jon Gras, autor rapitenc que ens vas deixar el 2015 amb 30 anys, en motiu de l'edició del llibre Poemas en papel arroz, 43 poesies en la seva versió original en català o castellà, i la seva versió en chilango.
Del llibre i de l'autor en parlarem amb Josep Juan Segarra i Eduardo Margaretto, així com també de les seves activitats de Poesia, surf i kaiak, i dels docuretrats, del primer, i de la tasca editorial del segon, a través de la col·lecció L'Escrita, on l'any passat edità el llibre Dona poesia, i també del 3r certamen de Ràpita Poètica.
Abans haurem començat el programa amb les recomanacions literàries de tres alumnes de l'Institut Deltebre: Alexia Arasa, Alba Murcia i Andrea Guart, que recomanen Buenos días princesa, de Blue jeans, El diari d'Anna Frank, i Els pons de Madison County, de Robert James Waller.
Acabarem el programa amb Carme Abril, professora del mateix Institut, que reivindicarà el paper de la dona a la literatura.
I les seccions De pel·lícula, Cites literàries i Nanopoemes
El programa s’emet el 4 i 11 de març, a les 21 hores, i en diverses repeticions durant dos setmanes.
També es podrà veure properament en aquesta llista de Youtube