14 d’agost 2007

Propostes al 16è joc literari (3)

Aquesta ja és la tercera tongada de respostes que m'heu fet arribar com a solució del 16è joc literari que vaig proposar dimecres passat, quan us vaig llençar el repte de proposar uun final alternatiu al meu conte "Colors" . Demà és dimecres festiu, en ple mes d'agost, però no us faltarà un nou joc literari. Esperaré les vostres respostes!
"Finalment, quan sembla que ja no és possible que noves taques puguin aparèixer, quan tots els colors possibles poblen cada racó, sorgeix del no-res un punt de llum intens, sense un to concret que es pugui reconèixer. Aquest punt de llum es divideix ràpidament en milers de pampallugues que bateguen amb ritmes diferents i que deixen entreveure, cadascuna amb una intensitat, un to diferent.
Neixen així, de la unió de tots els colors, nous punts de llum bategants que es reprodueixen i són capaços de ser únics, irrepetibles, i infinits. Són capaços d'apagar-se aparentment a la vista, però realment deixen la seva emprempta a tot allò que els envolta, fonent-se de nou amb l'entorn i fent-lo, poc a poc, molt més brillant."
Susanna Moreno

"Assegut còmodament en una cadira vella el pintor s'ho mira, i somriu. Uns petits homenets formats per esquitxos de tots els colors comencen a despertar, miren al seu voltant i el criden: cerquen Déu."
Anna Ramírez

"Per poder-ho contemplar amb una certa perspectiva, es retira dues passes i se sent prou satisfet del primer dia de feina. N'hi queden cinc per enllestir el treball. Arribat el setè, el Creador podrà descansar."
Josep M. Sansalvador

"A esquitxades el vermell guanya terreny. De sobte, una taca negre fa acte de presència just al bell mig del ball de colors. Recorda l’origen i, mentre s’escampa, presagia el final".
Pilar Juanhuix