21 d’agost 2008

Striper a Tortosa. Felicitats petites (58)

Dimecres de la setmana passada vaig tenir una trobada a Tortosa, aprofitant les seves vacances, amb un dels blocaires més actius, especialment per la seva generositat i constància a l'hora de comentar blogs amics, cosa que sempre s'agraeix. Ja és un clàssic publicar un post i comprovar que als pocs minuts ja tens un comentari. Llavors penses: serà l'striper? I sí, quasi sempre ho és, tant se val l'hora del dia o de la nit.
El seu blog, Striptease d'històries, també és un dels més comentats, no només per la càrrega eròtica dels seus posts, sinó principalment per la sensibilitat que hi demostra i per seguir una línia constant i molt definida, oberta al joc i a la participació.
Els comentaris virtuals es van tornar quatre hores dedicades a xerrar, a passejar per Tortosa (vam visitar la Catedral, el passeig de Ronda i els Jardins del Príncep, on va fer unes quantes fotos ideals per al seu blog) i en aprofundir la nostra desvirtualitzada relació.
Li agraeixo els seus nombrosos comentaris, i el gran desig que va demostrar per tenir un dels meus llibres dedicats, per això avui, en representació de tots els blocaires que em visiten de forma metòdica, li dedico la Felicitat petita d'avui, en un post a dues bandes.

13 comentaris:

Anònim ha dit...

Quin blog més actiu i matiner!
D´això se´n diu anar per feina!
Gràcies pel blog.

Striper ha dit...

Jesús moltes gracies per aquest post, i les teves paraules moltes gracies, va ser una molt bona trobada.
Pd. Malgrat posar el enllaç no em surt a vegades la informatica..

Rita ha dit...

Quin luxe! Felicitats a tots dos, blocaires ben actius... ;-)

Mon ha dit...

be, Striper veig que vas tenir un bon amfitrió. Segur que de la mà d'en Jesus la visita a Tortosa va ser preciosa.....i profitosa

fada ha dit...

Ja tenia notícia d'aquesta trobada pel blog de l'Striper. És interessant conèixer una persona de la qual saps tantes coses sense haver-la vista mai. Jo també he tingut alguna d'aquestes experiències aquest estiu i han estat molt gratificants. A més, he llegit la catosfera literària i també hi he trobat noms coneguts com ara el teu. És una altra manera d'acostar-se als blogs i a la gent que els escriu, però en alguns casos -deformació de blogaire- et quedaves amb les ganes de poder-hi la teva. De tota manera, felicitats per aquesta inciativa. Fins aviat.

Víctor Pàmies i Riudor ha dit...

Ja és ben cert que és un comentarista compulsiu.

La xarxa és plena de sorpreses, només cal anar a cercar-les.

Cèlia ha dit...

Una amistat en xarxa que s'enforteix per la coneixença i un entorn únic, vora lo riu i una ciutat preciosa!

Sadurní ha dit...

Caram amb l'striptease d'històries... bona lectura i bona vista.

Carme Rosanas ha dit...

Tots dos són uns cracks de blocaires! Una felicitat petita que s'encomana.

Anònim ha dit...

I jo ahir, tot passant amb el cotxe, camí del CAP Baix Ebre, poc abans d'enfilar cap al pont, et vaig veure a tu. Em vaig alegrar molt.

merike ha dit...

Que meravellós!
Salut!

bajoqueta ha dit...

Que amagadet que vos ho tenieu eh? Una trobada secreta :)

Anònim ha dit...

Que lindo el hecho de que ustedes al estar cerca pueden conocerse yo ya tengo en lista conocer casi toda Catalunya un día,pues es allá donde tengo mis mejores amigos,estudio en casa catalán porque si un día tengo la suerte de verlos los quiero sorprender hablandoles en su idioma que tanto se esmeraron en enseñarme así como su historia y cultura,de striper siempre lo encuentro en casi todos mis blogs amigos,siempre tiene un buen comentario,se vé que es buena persona,que lindo día pasate.
Jesús que tengas un muy buen fin de semana.