21 de març 2009

El trapezista a Mont-roig


El passat 16 de març vaig tenir el goig de ser convidat a una altra reunió de clubs de lectura, concretament a la Biblioteca Joan Miró de Mont-roig.

Aquestes trobades amb clubs de lectura, gràcies a la col.laboració de la Institució de les Lletres Catalanes, són un autèntic regal per als escriptors i escriptores; molt millor que les típiques presentacions. En primer lloc, no et cal preparar gaire l'acte, perquè tindran més protagonisme els membres del club amb els seus comentaris i preguntes (de vegades més interessants que el propi llibre). En segon lloc, les seves cares mostren uns símptomes d'il.lusió que no tenen preu; no com a les presentacions, on tothom es troba a l'expectativa i tu et sents una mica com un venedor d'enciclopèdies a domicili (això ho dic exagerant).

Els membres dels clubs de lectura tenen curiositat, tenen desig de tocar-te, d'esbrinar quelcom de secret que s'amaga darrere els teus ulls i et fan sentir especial, d'una manera amable.
Com sempre, també hi vaig trobar un blocaire amic.

5 comentaris:

Hada Isol ♥ ha dit...

Me alegra saber que te fué bien,que lindo Jesús!!!!!!!!! te felicito!
Que tengas buen fin de semana!

Patrícia Montañés ha dit...

I quin goig que feu tots a la foto! Un petó i bon cap de setmana

Trini González Francisco ha dit...

Apa noi, quanta fan...! :)
I dic jo..., a la Cala no et conviden? :)

Mon ha dit...

tu i jo ala foto semblem allo de: " bendito tu eres entre todas las mujeres..."

Núria Talavera ha dit...

M'alegro que hagi anat tan bé, i m'agrada sentir el que penseu els escriptors quan veniu als clubs, als clubaires els -ens- agraden moltíssim aquestes sessions, són especials.

I al nostre club també som un munt de dones!! per què deu ser això?

Bon cap de setmana!