13 de febrer 2010

I don't want to talk about it, de Rod Stewart

Dedicada als cors trencats, aquesta prodigiosa cançó que, tot i ser dels anys setanta, he descobert ara (m'encanta rescatar vells tresors): I don't want to talk about it, de Rod Stewart. També la podeu escoltar per un Rod Stewart més jove aquí.


5 comentaris:

emili nieto ha dit...

Rod Stewart té una llarga trajectòria musical i és un exemple de com les persones podem fer canvis en les nostres vides.

Un home, també amb una vida rica de relacions amb diferents dones i que a l'any 2006 va treure el disc Still the Same... Great Rock Classics of Our Time ( US ) on versiona i orquestra grans èxits del rock.

Rod, és una d'aquelles persones que podria dir allò de "Confieso que he vivido".

Anònim ha dit...

ZzZzZzZz... ZzZzZzZZzZZZZZZ...

Bazinga!

Onze de setembre.
INDEPENDÈNCIA!

Brian ha dit...

Bona elecció!!
M'encanta Rod Stewart, un podria dir que li he "mamat" ja que ma mare és el seu fan no.1 i sempre li escoltavem a casa des de que jo tinc coneixement de la rao.

Si parlem de recomanacions, no està mal la versio d'aquest tema que van fer Everything But The Girl http://www.youtube.com/watch?v=UujO_YwaB_I

i si parlem de Rod, sobretot m'agrada l'epoca que has triat, pero també es interessant les versions que va gravar de le scançons de Cole Porter ...

lisebe ha dit...

Realment preciosa Jesus sobretot per els que tenim una edat oi?? quins recordssssssssssss

Bon cap de setmana

Vicent Pellicer Ollés ha dit...

Gràcies, xicot! Ja no la recordava, aquesta cançó! Quina delícia! Poesia, formosa poesia!