04 d’agost 2010

Avui no hi ha nou joc literari


Després de rumiar-ho molt, he decidit que durant el mes d'agost no proposaré nous jocs literaris. Em sap greu, perquè des del 17 d'abril de 2007, recent estrenat el blog, els jocs literaris no han fallat ni una setmana, cosa que ja no podré dir d'ara endavant. Han estat 171 jocs literaris que de forma ininterrompuda han arribat fidels a la seva cita setmanal, però cal aixecar el peu de l'accelerador de tant en tant, i tornar al mes de setembre amb forces renovades.

Aprofito per fer balanç i agrair la seva participació a tothom que ha jugat amb els meus enigmes literaris (alguns amb una fidelitat que m'emociona), que s'han animat (de vegades per primer cop) a convertir-se en escriptors dels jocs de tipus creatiu. I gràcies a totes les entitats i persones que han ofert algun dels premis mensuals. Per tal de donar una idea de la magnitud qua han agafat aquests jocs, us passo unes dades:
624 participants
3930 respostes correctes
203 llibres regalats, entre molts altres premis
.
I com que hem sap greu deixar-vos sense cap mena de joc literari aquesta setmana, us convido a visitar el primer que vaig proposar, de forma discreta i sense tenir ni idea de com acabaria tot plegat (Ah! si voleu fer aquest jocs, no mireu els comentaris d'aquell dia).

11 comentaris:

Josep M. Sansalvador ha dit...

Prendrem un mes de vacances. Si ho has decidit així, no podem fer altra cosa que donar-te tot el nostre suport. Bon descans i fins al setembre!

McAbeu ha dit...

És clar que cal descansar.
Sap greu però un mes passa ràpid, els que estem "enganxats" al Joc de cada dimecres podrem esperar fins al setembre sense conseqüències greus... així ho espero almenys! ;-D

Anònim ha dit...

Tinc un missatge a l'Outlook que m'avisa cada dimecres al matí que toca superenigmàrius i racó dalt del món. Aquest mes tots dos feu vacances, i cada dimecres, quan vegi el missatge pensaré que us les mereixeu més que ningú.
Apa, bon estiu.
Ció

JJMiracle ha dit...

Sort que tornen al setembre! :-)

Víctor Pàmies i Riudor ha dit...

Vacances merescudes i necessàries! De vegades cal fer un petit descans per reprendre la marxa.

Bon estiu Jesús Maria!

sànset i utnoa ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
sànset i utnoa ha dit...

Esperarem el setembre.

Fins i tot tu has de fer vacances!

*Sànset*

Elfreelang ha dit...

Fins i tot els jocs literaris han de fer vacances no? fins setembre!

Assumpta ha dit...

Oh! Doncs mira... em sap greu. I la veritat és que no hi participo sempre, però sé que hi són i que si entro i "m'inspiro" doncs puc jugar... ara l'agost serà una mica més avorrit...

Però bé... tothom necessita descansar ;-) MOLT BONES VACANCES!! :-)

ricderiure ha dit...

bones vacances!!! te les mereixes!!!

Anònim ha dit...

Molt bones vacances!

Núria Gonzàlez