05 d’agost 2010

Espantant gavines, el curt, a La Ràpita

Dins del marc de la tercera Quinzena artística que organitza l’Associació socio-cultural Tornai, el proper 7 d'agost, a partir de les 19.00, es projectara el curt Espantant gavines al Casal Cultural el Maset de Sant Carles de la Ràpita, juntament amb altres curts.
Una nova ocasió per a veure en públic aquest curt basat en un dels meus contes, i comprovar (gran preocupació d'un dels membres de l'equip) si s'entén el sentit de les petjades. :-D
.
L’associació Tornai va néixer el 21 de gener de 2008, es tracta d’una associació sense ànim de lucre amb l’objectiu principal de potenciar l’art i la cultura a Sant Carles de la Ràpita, posant especial èmfasis en els artistes locals tant professionals com aficionats d’aquest municipi.
La Quinzena Artística és un acte que converteix Sant Carles de la Ràpita en un aparador, les exposicions estan repartides pel municipi amb la finalitat de treure l’art al carrer, ubicant-lo en espais no pensats específicament per aquest afer el qual converteix tota la ciutat en part de l’activitat. Els espais amb exposicions estaran senyalitzats en un mapa informatiu fet expressament per l’esdeveniment, que es pot trobar en els mateixos punts expositius: bars, restaurants, aparadors d’establiments i edificis públics com el Casal Cultural el Maset, l’Ajuntament o la sala d’espera del Centre de Salut.

4 comentaris:

Roser Caño Valls ha dit...

Felicitats!

zel ha dit...

Felicitats i enveja...us tinc tan lluny...

Roser Caño Valls ha dit...

Precisament, tinc un bloc d'educació en llengua catalana i literatura que es diu La gavina: http://blocs.xtec.cat/lagavina/

Marta ha dit...

Moltes felicitats!
He vist el curt per internet amb uns amics i ens ha agradat molt, un d'ells, que no ha llegit el conte, ha entés el sentit de les petjades.