04 de maig 2011

Francesc Miralles a Tens un racó dalt del mónAquest dimecres 4 de maig, a les 21.00, el programa de Tens un racó dalt del món rep a Francesc Miralles per a parlar, sobretot del seu llibre El secret de Picasso, la tercera entrega de les desventures del periodista Leo Vidal, aquest cop ambientades a les Terres de l'Ebre: Horta de Sant Joan, l'Illa de Buda, Tortosa...

Seran molt interessants els seus comentaris sobre el món editorial i els consells que donarà per a presentar una primera obra a un editor.

I també farem esment de la seva faceta musical, dins del grup Nikosia, i escoltarem un fragment d'una de les seves cançons. Per cert, aquest grup es va poder escoltar el dissabte 30 d'abril a Arenys de Lledó, dins d'una sèrie d'actes lúdics, que s'iniciaran amb la signaturadel llibre Paraules d'amor a la llibreria Serret de Vall-de-roures.
El programa es pot veure dimecres a les 21.00 pel Canal 21 o en properes repeticions durant la setmana. També es pot veure per Internet a la mateixa hora a la secció Directe i, més tard, a la secció de Programes de la web de TEVEON.

2 comentaris:

Jesús M. Tibau ha dit...

hi ha hagut una errada, i aquest programa s'emetrà dimecres vinent

Jordi Pijoan-López ha dit...

Canal 21 s'hauria de fer un canal al youtube i penjar tots els programes. Per què no els ho suggereixes?