31 de maig 2011

Premi jocs literaris de juny





Els jocs literaris del mes de juny tindran com a premi un nou lot de llibres i música, signats pels seus autors/es, amb els qual segur que gaudireu d'una bona lectura.



Música:
- Els de ulls de Bob, de Carles Pastor. Tercer disc d'aquest cantautor, on musica poemes de diversos autors del País Valencià com Isabel Robles, Francesc Mompó, Manel Alonso, Jaume Pérez, Encarna Sant-Celoni, Maria Fullana, Berna Blanch, Eusebi Morales i Enric Monforte.


- Nits cosides, d'Artaica. Basats en material tradicional, majoritàriament de l'àrea del Mediterrani, Artaica oferix en aquest projecte un so obert, sense fronteres, apàtrida; sense innecessàries etiquetes i catalogacions, que porten a l'oient des de cançons de senzilles melodies i arranjaments mínims, però de contundència aclaparadora,


-Vine amb mi, de Jesús Fusté. El primer disc d'aquest cantautor del Priorat, on musica poemes propis i ja ens mostra la seva sensibilitat i talent. Després, amb el segon disc Lletres d'aigua, musicarà principalment autors de les Terres de l'Ebre, i recorrerà gran part del nostre país amb la seva banda. Ja està preparant el tercer.


Llibres:


- Cabdills, de Marc Moreno. En clau de ficció ens acosta a una llegenda molt nostrada, la d'en Soler de Vilardell i la seva espasa. Cabdills és un thriller apassionant contruït al voltant de les ambicions i la cobdícia, que arriben fins l'assassinat.


- Verb i gràcia, 100 I + enigmes verbals, de v.a. El concurs radiofònic Enigmàrius de Màrius Serra, que fa el pròleg del llibre, és despertador neuronal per a fans d'enigmes verbals. Aquest és l'origen de l'equip que forma Verb i gràcia, sis amics enganxats a aquests tipus d'entreteniments que han recopilat 1000 enigmes verbals.


- Postres de músic, de Jesús M. Tibau . Em plau afegir un dels meus llibres en aquest lot, un recull de relats breus amb el qual, gràcies al Premi Marian Vayreda 2005, vaig començar a creure en mi mateix com a escriptor.


Si sou escriptores, músics, il·lustradores, dibuixants, etc. i voleu col·laborar oferint la vostra obra com a premi, estaré encantat de rebre propostes.
.
El termini per a participar a qualsevol dels jocs d'aquest mes acabarà el 5 de juliol. Aquí podeu consultar el funcionament general dels jocs literaris.