18 de maig 2011

Encara amb l'Escola Lluís Vives al record



En un apunt de dissabte passat ja vaig comentar la meva visita a l'alumnat de 6è de Primària de l'Escola Lluís Vives de Castelldefels, i si ara els vull tornar a recordar és en motiu dels comentaris que ells i elles han escrit a l'esmentat apunt, i que m'omplen d'il·lusió. Moltes gràcies.

Tenen raó en què vaig ser sincer, i potser no els vaig pintar de color rosa això de viure del "cuento" com a professió (no sóc Messi, i la gent no em para pel carrer, com algú em va preguntar), però també crec que els vaig transmetre l'emoció i satisfacció que regala el fet d'escriure.

11 comentaris:

Raquel Estrada Roig ha dit...

Ui, i segur que són massa petits, per llegir els teus contes? espero que tinguin la temptació de fer-ho :)

Rafel ha dit...

Ja han caigut en la temptació.
Gràcies

miriam ha dit...

ens ho vam passar molt bè amb tujesús maria tibau moltes grácies

Anònim ha dit...

Hola, sóc una alumna de 6èa de l'escola LLuís Vives. Em van agradar molt els teus relats, perquè donaven expressió i sentiment quan ho llegia.

El que més em va agradar va ser el de Paper de Plata, va ser impressionant i quan acabavem de llegir-los deiem tantes coses, i a partir d'una lectura i d'un relat teu!

Ens ho vam passar molt bé......
Moltes gràcies

Anònim ha dit...

Hola Jesús, m'agradaria que turnesis, que sapigues que jo em vull comprar els teus llibres quan m'acabi el meu!
Ja estic pendent de quin serà el pròxim.

Martí

Anònim ha dit...

M'agradat molt que ens hagis visitat aquí a l'escola perquè ens has inspirat molt amb els teus relats i oracions, i hem passat una molt bona estona explicant coses teves. m'alegro molt que siguis del Barça. Bé adeu i moltes gràcies per la bona estona que hem passat.

Edwin

Anònim ha dit...

M'ha agradat molt que ens hagis visitat. Hem passat una bona estona i hem aprés moltes coses. És el primer cop que veig un escriptor en "directe"

Sabrina

Anònim ha dit...

Jesús em va agradar molt que vinguesis moltes gràcies, fins una altra.

Sergi

Anònim ha dit...

M'ha agradat molt la teva visita perquè va ser molt interessant.

Jesús C.G.

Anònim ha dit...

A mi m'agradat que vinguessis a la nostra escola, perquè vam aprendre molt de tu, ens vam divertir molt amb les teves desdefinicions. Ens ha agradat molt els teus relats, m'han semblat interessants i divertits. Gràcies per haver compartit una estona amb nosaltres.

Manuela

Laia ha dit...

m'agradat molt que vinguis es la primera vegada que ve un escriptor.