20 de juny 2011

Contes d'Una sortida digna als carrers de Reus



El grup teatral TEBAC està preparant un espectacle teatral basat en alguns contes del meu llibre Una sortida digna, on el fil conductor és la mort, tractada des del punt de vista de l'humor i la tendresa. El passat 17 de juny, com a acte final de la commemoració dels 30 anys d'existència del grup, han representat alguns d'aquests contes pels carrers de Reus.

Els meus contes es passegen per Reus, com jo quan era petit i anàvem a comprar amb els meus pares, com quan feia temps esperant l'autobús per a anar a Cornudella, com quan sortia a agafar aire mentre mon pare estava hospitalitzat... Gràcies per aquest regal, TEBAC.


Aquest espectacle es podrà veure a Cornudella el dia 9 de juliol, durant la 4a Jornada Literària.

Alguns membres de TEBAC ja van col.laborar a la presentació del llibre a la llibreria de la Rambla de Tarragona el març de 2010.

Podeu veure més fotos aquí.

2 comentaris:

Eduard ha dit...

Docs em sap freu haver-m'ho perdut, Jesús!!! De fet, ha estat un cap de setmana boig a Reus, amb tota mena d'activitats... i jo he estat gairebé fora de combat per culpa d'una gastroenteritis!!!:-(

Manel Aljama ha dit...

¡Felicitats! És molt gratificant veure l'obra que un escriu representada en teatre. Aquest grup pensa fer algun tipus de gira?, és a dir pujar a ciutats com Sabadell, Terrassa?
M'encantaria veure l'espectacle.