06 d’abril 2011

200è joc literari (A)

I arriba el 200è joc literari, sembla mentida. I per a celebrar-ho, evidentment, farem un joc especial.
Entre tothom que participi en aquest joc escriurem un relat més o menys llarg, segons l'èxit que tingui, però cadascú només contribuirà amb un text d'uns 140 caràcters (no seré estricte). Només demano que seguiu les següents instruccions al peu de la lletra:

.

A.- Al post que he penjat immediatament abans, amb el títol 200è joc literari (B), escriuré un petit text encapçalat pel número 0).

B.- La primera persona que participi, escriurà en un comentari del mateix post un text d'uns 140 caràcters que continuï el text anterior, encapçalat pel número 1), i res més.

C.- La segona persona que participi, escriurà també en un comentari al mateix post un altre text que continuï al número 1, encapçalat pel número 2) i així successivament.

D.- Al mateix temps que escriviu textos en un comentari al següent post, també me'ls heu d'enviar per correu electrònic a jesusimaite(arrova)gmail.com, juntament amb el vostre nom i població si és el primer cop que participeu.

E.- En resum, el relat complet s'anirà llegint als comentaris del post amb títol 200è joc literari (B). Si voleu fer altres tipus de comentaris que no siguin el text amb què contribuïu al relat conjunt, ho podeu fer al present post 200è joc literari (A).

F.- En principi la idea és que cadascú participi només un cop, sobretot al començament, però si més endavant voleu participar més cops, no hi ha inconvenient, tot i qur no obtindreu més punts. Per a qualsevol dubte, resto a la vostra disposició.

.

Espero haver-me explicat bé. Us animo a participar, a difondre aquesta iniciativa, i aprofito per agrair de nou la vostra col·laboració durant 200 jocs literaris. I els que vindran.

Pel simple fet de participar, ja obtindreu números per al sorteig del premi del mes: un lot de llibres de Cossetània Edicions.

.

El termini per a participar a qualsevol dels jocs del mes acabarà el 3 de maig. Aquí podeu consultar el funcionament general dels jocs literaris.

10 comentaris:

sargantana ha dit...

ostres semble divertit
felicitats Jesus, ets incansable
posare el logo al meu blog

per molts post!!

jo ja he participat...jejejejje

Ramon ha dit...

Felicitats Jesús;
Sóc un desastre; a part de trepitjar la sargantana, m'he passat de lletres, pensava que eren 140 paraules... Esborra-m'ho...
Disculpa

McAbeu ha dit...

Ja també he participat.
Veient això que diu en Ramon, he continuat el text de Sargantana.

T'has empescat una magnífica manera de celebrar el 200è Joc Literari, ara mateix en poso el logo al Xarel-10 per fer-ne força difusió. :-))

Jesús M. Tibau ha dit...

Ramon, tal com demanes, he esborrat la teva primera participació perquè era massa llarga, però sobretot el que vull és que participi molta gent. Torna a participar.
ës molt probable que alguna participació s'encavalqui amb una altra, si dues persones participen alhora, i per això demano que les numereu. NO passa res, ho fem per a divertir-nos.
Gràcies a tothom per la difusió.

Jesús M. Tibau ha dit...

qui no tingui compte de google, pot escriure un comentari anònim i escriure a sota el seu nom, pe`ro que m'envieu-me tmbé un correu electrònic per a poder-vos identificar

llum ha dit...

JesusTibau, si et plau, pots esborrar la meva col·laboració al 200è joc literari?
És que trobo que queda bastant malament que "jo surti" i els altres encara siguin a dins! Vaja, que desentona...
Ja veuràs que si la treus tota la resta té sentit.

Prometo escriure'n una altra.
Gràcies!

ricderiure ha dit...

Moltes felicitats Jesús!!!

també et dedico una entrada al meu bloc

http://ricderiure.blogspot.com/2011/04/coses-que-ens-canvien.html

endavant!!!
salut!!!

... ha dit...

Feliços 200! N'esperem molts més!

Assumpta ha dit...

Bona idea!! :-)) Acabo de fer el meu trosset ;-)

Ma. Rosa ha dit...

M'agrada estar barrejada amb vosaltres i les vostres diversions.
En aquest món tot són colors. GUAI!