07 de juliol 2007

Propostes per al 10è joc literari

El 27 de juny vaig inciar una nova tongada de jocs que tindrà com a premi l’allotjament per un cap de setmana en una casa rural de Cornudella de Montsant, per gentilesa del Patronat Municipal de Turisme. Qui guanyi podrà fer una excursió obligatòria fins a Siurana i gaudir de les vistes de la foto.
En aquell 10è joc literari vaig llençar un repte: que fóssiu vosaltres qui em proposéssiu un anagrama. Com sempre, heu respost satisfactòriament, fins al punt que, entre unes coses i altres, no em queda temps per a desxifrar-los, tot i que ho comtinuaré intentant. Avui faig pública una mostra d’algunes de les vostres propostes per tal que m’ajudeu a resoldre-les, al mateix temps que us animo que n’envieu més. Si voleu tenir opcions a entrar al sorteig del premi teniu tot el mes de juliol per a participar en aquest, i en la resta de jocs que proposo cada dimecres.

ILLA I CAP ENCANTADORS. És una obra d'un escriptor l'aniversari de naixement del qual estem celebrant aquest any. Proposta de Remei Barberà.

EL GRA AL NIL. Un anagrama de referències egípcies, que ens recodra a Sinhué, Ramsés
i Nefertiti, però que per resoldre cal pensar en Escòcia. Una de les propostes de Maria Mercè Cuartiella i Joan Manuel Soldevilla.

PENOSAMENT, EL DUC LLIBERTARI RENEIX A FEZ. Anagrama compost pel nom i cognoms d'un escriptor i el títol d'una de les seues obres Proposta de Lluís Martín.

GIR DE CAMISA. Títol d'un llibre. Proposta d’Alícia Aguado.

SABORS? JA NO. Proposta de Tomàs Camacho.

Continuarà...