11 de juliol 2007

12è joc literari: gimcana enigmàtica entre 8 blogs

Com cada dimecres us plantejo un joc literari, i ja en són 12. Ja havia anunciat que aquesta setmana serà especial, perquè compto amb la col·laboració de set blogs més.
El joc consistirà en visitar cada blog per l’ordre que us detallo i completar l’enigma que plantejo unint els fragments del textos que trobareu als blogs. Amb aquest enigma haureu d’endevinar el títol d’un llibre. En alguns blogs també veureu imatges que són pistes sobre la vida o l’obra de l’autor. Al final, no sé si el joc serà fàcil o difícil, però espero que us agradi.
Com sempre, haureu d’enviar a jesusimaite(arrova)gmail.com el títol d’aquest llibre i el seu autor. També us demano, als nous participants, la vostra població.
Recordo un cop més que entre els encertants dels jocs del mes de juliol sortejaré com a premi l'allotjament durant dues nits per a dues persones en una casa rural de Cornudella de Montsant (Priorat), per gentilesa del Patronat Municipal de Turisme.
Els blogs que heu de visitar i buscar la referència al 12è joc literari, són per aquest ordre:
Compte! Pot ser que tingueu problemes tècnics per a passar del blog de l'Emigdi Subirats al De Roquetes vinc, i haureu de teclejar l'adreça.

Animeu-vos a participar i a difondre aquesta iniciativa.