01 de setembre 2007

Sant Fèlix a Vilafranca


Com a molts aficionats als castells, el passat 30 d'agost vaig poder gaudir d'una nova exhibició castellera a Vilafranca del Penedès per Sant Fèlix. Vam poder veure molts castells, però no tots alhora com en aquesta foto.
Molts aficionats i també molts turistes. Una noia comentava per mòbil: "Estoy en las fiestas de un pueblo al lado de Sitges...". Cal dir que, malgrat la desorientació, quan van començar a pujar els castellers va parlar més baixet, amb respecte.

l

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Quina sort poder-ho veure en directe! la veritat és un espectacle amb les 4 colles millors, jo sóc de la Joves! ens està costant però mica en mica. Per cert, la noia si que anava desorientada si...

Toni Ros ha dit...

Ho vaig seguir per la tele. Llàstima que el 3 de 10 no va poder ser.

Anònim ha dit...

Hola!!


Sóc de Vilafranca i vaig seguir la diada des de peu de plaça. Realment és tot un privilegi poder gaudir en directe de les 4 millors colles castelleres del moment. Pels aficionats vilafranquins va haver un certa decepció en no poder fer el 3 de 10. Però tot i així es va fer una gran diada. Es van fer castells de gamma extra!!! I el 3 de 10 és un castell que no sempre surt encara que hi posis tota la voluntat.
De manera global podem dir que es va fer una gran diada gràcies als bons castells de la Jove, la Vella, els Minyons i també dels Castellers de Vilafranca.

Montse