27 de setembre 2007

Bones sensacions

Els qui volem viure dels llibres (no viure econòmicament, tot i que també) sovint hem de lluitar contra dificultats per editar, complicacions per distribuir, problemes per fer-nos lloc als aparadors de llibreries i, més d'un cop, ens emportem decepcions perquè a un acte cultural, organitzat amb esforç, han assistit quatre amics.
Però no sempre és així.
Avui he viscut dos moments que m'han carregat les piles per a continuar amb més empenta. Per un costat, he rebut la confirmació que dues entitats més col·laboraran en els jocs literaris oferint premis, cosa que m'indica el bon camí que porta aquesta inciativa que (mai tan ben dit) va començar jugant.
Per altra banda, aquesta tarda he visitat com de costum algunes llibreries, repartint tríptics del Club de Lectura, i, tot just mentre estava a La 2 de Viladric, un client ha demanat Benissanet, d'Artur Bladé, recentment editat per Cossetània, un dels dos llibres que comentarem a la reunió de demà. El llibre s'ha acabat, estan esperant més exemplars, la qual cosa vol dir que les seves vendes funcionen tal com es mereix. El client em coneix, i m'ha felicitat per la tasca del Club de Lectura i d'aquest bloc.
Alguns diran que d'això no se'n viu, però jo no hi estic d'acord.

4 comentaris:

Carme Rosanas ha dit...

Entenc molt bé el que vols dir. És comallò dels jocs i els premis que et deia. El meu premi ja és el joc.

Anònim ha dit...

I tant, que l'afició literària, i en concret la tasca de dur un bloc endavant, pot arribar a ser gratificant. En aquest cas per a tu, però també per a tota els que et llegimi per a tots els que, com amb passa amb mi visites i animes amb els teus amables comentaris.

Herois ha dit...

Són aquestes petites satisfaccions que ens fan encarar el dia, la vida... amb més trempera.

Salutacions!

Anònim ha dit...

Doncs que continuïn aquestes bones sensacions, que bona falta ens fan...