19 de setembre 2007

22è joc literari

Avui retornem a un clàssic d’aquests jocs literaris: l’anagrama. En aquesta ocasió teniu dos objectius:
a) Trobar el nom de l’escriptor/a que s’amaga desordenat al següent anagrama.
b) Escriure algun petit fragment que us agradi de qualsevol dels seus llibres.

RECORD DE MEROA

Espero com sempre les vostres propostes per correu electrònic a jesusimaite(arrova)gmail.com amb el nom i la població per als nouvinguts.

Us recordo que entre tothom qui encerti els jocs d’aquest mes de setembre sortejaré dos lots de tres botelles de vi negre Abellars, D.O. Priorat, del celler Noguerals, SCP, elaborat per un viticultor de Cornudella de Montsant.
Com a informació per als nous visitants us explico en què consisteixen els jocs literaris. Des de fa 22 setmanes, cada dimecres proposo un joc literari per tal de fer més atractiu i proper el món dels llibres i la literatura. Intento que cada joc sigui variat i sovint col·laboren altres blocs amagant pistes. Entre totes les respostes encertades sortejo a finals de mes premis diversos que em van oferint, com ara lots de llibres, allotjaments en cases rurals, lots de vi com aquest mes i altres que tinc en projecte. Tots els participants sabran abans del sorteig quins números els corresponen. Per tot això, també demano la col·laboració de tothom, especialment de centres d'ensenyament, per a difondre aquesta iniciativa i fomentar la participació.