23 de setembre 2007

Records: Corrent en relleus fins a Montserrat


L’any 1984, quan estudiava 2n de Magisteri a Tarragona, vam fer una curiosa activitat: córrer en relleus fins a Montserrat. Vam anar en dos autocars: un que deixava els rellevistes, i l’altre que els anava recollint. L’organitzador de l’activitat va ser el nostre professor de Geografia. O era el d’Educació Física? Tant s’hi val, eren la mateixa persona, i a classe de Geografia li preguntàvem sobre Educació Física, i a classe d’Educació Física, sobre Geografia.
No es pot negar que ens ho vam passar bé: fóra una indecèndia no passar-s’ho bé en aquella edat. Aquells primers anys de magisteri els recordo com uns dels millors de la meva vida. Era l'inici de moltes coses, de descobriments, d'acabar de perfilar-se la meva manera d'entrendre la vida i la societat, i consolidar uns ideals que ja portava dintre.
Ara molts dels antics companys són mestres, potser fins i tot directores, pares de família, presidents de consells comarcals…, però m’agradaria pensar que tots guarden encara la cinta vermella que portàvem lligada al cap amb "2n de socials" escrit.