08 de desembre 2009

Racó de lectura


Us informo d'una nova i bona inicitavia de la Biblioteca Marcel·lí Domingo de Tortosa. Es tracta de crear petits racons de lectura en diversos indrets de la ciutat. Han començat pel bar La Tassa, al carrer de Sant Blai, a qui cal agrair la cessió de l'espai.

Sóc un ferm defensor de la necessitat de fer més presents els llibres a la vida quotidiana, en qualsevol moment o circumstància, sortir de les llibreries, de les biblioteques, i per això aplaudeixo la idea.

8 comentaris:

jo artin au ha dit...

Molt honorable iniciativa, aquesta, molt. Tinc molts grats records de Tortosa. Preparació al llarg del curs d'exàmens i més exàmens i, fets presencials -en ocasions passant fred- a la seu de la UNED. Quants repassos, d'última hora, de subratllats realitzats al parc i quants passejos tram de riu a munt i el mateix tram avall intentant enfilar idees importants o imprescindibles per després, si la sort acompanyava, avocar-les als papers "axaminats". I fer nit en alguna pensió passant els ulls per les quintaessencies dels temes i baixar una estoneta a gaudir de l'ambient de la festa Major...

Francesc Mompó ha dit...

Em sembla una idea genial.
Salut i Terra

kweilan ha dit...

Una iniciativa fantàstica!

Anònim ha dit...

Em sembla fantàstica la idea.
Cinta Dalmau, en el seu taller de ceràmica, a Tortosa, també va començar una iniciativa semblant.

Anna Maria Villalonga ha dit...

Tot allò que ajudi a fomentar la lectura, és ben rebut.

enlacescatalunya ha dit...

Tu millor que ningú saps l’esforç que suposa mantenir un bloc amb informació rellevant i d’interès. Normalment la satisfacció personal per aquest treball és més que suficient. Però, de vegades, necessitaries que aquest esforç estigués recompensat econòmicament encara que només fos de forma simbòlica. No estem parlant de guanyar-se la vida amb els blogs, que també podria ser. Parlem d’aquests diners extres que et dónan una satisfacció especial ja que és aconseguit amb tot el teu esforç creador. Ja hi ha plans publicitaris que compleixen aquesta funció. Segur que els coneixes. El nostre pot complementar perfectament a qualsevol altre i oferir-te uns diners interessants que et permetrà un regal de tant en tant.

Deric ha dit...

m'encanten les cafeteries on pots prendre't un cafè amb una llibreria plena de llibres al costat i fullejar els que vulguis tranquil·lament.

Striper ha dit...

Una molt bona iniciativa al poble on treballo la biblioteca te maletes amb llibres que es r`parteixen a les escoles i els nanos se la emporeten una semana a casa.