02 de desembre 2009

137è joc literari


Comencen els jocs literaris del mes de desembre amb una col·laboració molt especial, que agraeixo profundament. Avui, el joc que proposo, és un passatemps dels més clàssic: uns mots encreuats amb protagonisme de la literatura ebrenca.

Podreu trobar el crucigrama complet al blog de Crucigrama exprés, que l'ha elaborat amb una petita aportació per pat meva, concretament set definicions relacionades amb la literatura ebrenca, i que m'heu d'enviar com a resposta del 137è joc literari a jesusimaite@gmail.com, juntament amb el nom i població si és el primer cop que participeu.
I escoltant les vostres peticions i per facilitar el joc, us dic on es troben les 7 definicions que heu de trobar: horitzontals, A (a), I (a), I (b); verticals, 3(b), 6(a), 7(c) i 13 (a).

A la web de Crucigrama exprés presten el servei de crucigrames a mida, que poden convertir-se en un excel·lent i original regal.

Animeu-vos a participar, i obtindreu els primers punts per al sorteig dels premis mensuals: un lot de llibres cedits per Abadia Editors, i un retrat realitzat per Montse Batalla .
.
El termini per a participar a qualsevol dels jocs d'aquest mes és el 5 de gener.
Aquí podeu consultar el funcionament general dels jocs literaris.

7 comentaris:

McAbeu ha dit...

Me l'acabo d'imprimir i quan pugui m'hi poso.
Me l'he llegit només per damunt i potser dic una tonteria però per clarificar el joc no hauries de dir exactament les lletres i números de les 7 definicions que hem d'enviar-te solucionades?

Brian ha dit...

uf! tenim feina :)

Brian ha dit...

Mc,
suposo que part del joc també consisteix en esbrinar quines son les 7 pistes que hem de solucionar, no??

Brian ha dit...

Ok, ara veig que ens has donat l'ajut de saber quines son les pistes, gràcies!!

Josep M. Sansalvador ha dit...

Felicitats per la col·laboració que t'has buscat. Un crucigrama d'alt nivell. He xalat resolent-lo !

Allau ha dit...

Jesús, moltes gràcies de nou pel premi (vas encertar de ple el dia). I endavant amb els jocs. Aquest dels mots encreuats ha estat bastant laboriós i per això mateix força divertit.

McAbeu ha dit...

Jo també vull felicitar-te per aquest encreuat. Prou difícil per no ser avorrit però tampoc impossible de solucionar, vaig passar una molt bona i divertida estona desxifrant les definicions.