25 de setembre 2010

I PREMI DE POESIA LO CÀNTICH


Amb els objectius de promoure i difondre la cultura i la llengua catalana, LO CÀNTICH (Retalls de poesia d’arreu del món), Revista Digital de Poesia, Art i Cultura, fa pública la convocatòria del I PREMI DE POESIA LO CÀNTICH, on podran participar escriptors i escriptores, majors d’edat, de qualsevol nacionalitat, procedència o lloc de residència, presentant obres en vers escrites en llengua catalana, en qualsevol de les seves varietats.
Els treballs hauran de ser INÈDITS I ORIGINALS, de lliure temàtica i una extensió màxima de 40 versos. El període de recepció de treballs s’estableix a partir de l'1 d'octubre de 2010 fins el 20 de novembre de 2010.
Les obres premiades i les finalistes seran publicades al número especial I Premi de Poesia Lo Càntich, i editades per Lo Càntich, conjuntament en un volum amb una recopilació dels millors poemes publicats a la revista durant l'any 2010, seleccionats pels propis autors/es. Aquest poemari portarà per títol el corresponent al poema guardonat amb el primer premi del certamen.

PREMIS
Premi Ploma d'Or, dotat amb 500 € o trofeu equivalent.
Premi Ploma d'Argent, dotat amb 300 € o trofeu equivalent.
Premi Ploma de Bronze, dotat amb 100 € o trofeu equivalent.

Les bases completes es poden consultar aquí.

2 comentaris:

Elfreelang ha dit...

gràcies Jesús M.! ara he pogut saber d'aquesta revista en català que desconeixia! potser m'hi presento...Gràcies de nou!

Lo Càntich -Revista Digital de Poesia, Art i Cultura- ha dit...

Moltes gràcies, Jesús M., per fer divulgació del Premi.

Felicitats pel teu bloc.

Toni Arencón i Arias