29 de setembre 2010

Montse Banegas a Tens un racó dalt del món


Aquest dimecres 29 de setembre, a les 21.00, he comentat amb Montse Banegas la seva primera novel·la, Una dona incòmoda al programa Tens un racó dalt del món a Canal 21.
Montse Banegas és de Flix, treballa a la Universitat Politècnica de Barcelona en gestió de projectes de recerca internacionals, surt a sopar, al cinema i al teatre i viu en una zona tranquil.la de la ciutat comtal. Enyora el riu i la família, així que un cop al mes baixa al poble.

Amb aquesta primera novel·la està obtenint força èxit, i en acabar el programa em comenta que s'acaba de traduir a l'italià.

Em parlat força estona de la Mònica, l'excèntrica, contradictòria, intel·ligent i autodestructiva portagonista de llibre, i de tots aquests aspectes de la societat que l'autora retrata durament.

El programa es pot veure avui a les 21.00 pel Canal 21 o en properes repeticions durant la setmana. També es pot veure per Internet a la mateixa hora a la secció Directe i, més tard, a la secció de Programes de la web de TEVEON.

2 comentaris:

Pakiba ha dit...

Com no put veure el canal 21, miraré de veurel per internet.
Que tingui molta sort la Montse

Eutrapèlia ha dit...

No sé per què, però tinc problemes per trobar el programa per Internet. Durant l'estiu sempre trobava el mateix episodi perquè estava entre els més vistos, però ara no sé com fer-ho... Potser és que els antics no s'han guardat? És que jo no puc veure el cabal 21...