25 de juliol 2012

Al Club de la bona lletra


Coordinar el Club de lectura de Tortosa des de fa gairebé sis anys ha etsat una experiència enriquidora i, sobretot, m'ho he passat molt bé, que és la millor forma de fomentar la lectura. He conegut gent interessant, ton com a escriptors/es com a lectors/es. Amb molts ens hem fet amics.
I aquest passat 21 de juliol, he participat a la primera edició del programa de Catalunya Ràdio El Club de la bona lletra, juntament amb tres membres del Club de lectura: la Sílvia Panisello, la Maite Forteza i el Xavier Aragó.
Amb tots tres parlo sovint de llibres, i també de la vida, i aquest dia ens en vam fer un fart, a la petita excursió que ens va portar en tren fins Tarragona per gravar l'esmentat programa que condueix l'escriptora Blanca Busquets. Havíem de comentar el llibre Maletes perdudes amb el seu autor Jordi Puntí.
Podeu escoltar el programa en aquest enllaç.
Em satisfà que haguem estat seleccionats el Club de lectura que inaugura aquest programa. L'experiència fou molt bona, tant per la lectura del llibre, que recomano, com per la xerrada amb l'Olga i el Jordi Puntí ( a qui ja hem convidat a vindre a Tortosa), però, sobretot, pel regal de la tarda amb els companys del Club.

2 comentaris:

SU ha dit...

Jesús,

El club de lectura és una de les meves millors experiències dels darrers temps!

Faré per sentir el programa!

Una abraçada i que no pari la lectura!

SU

Biblioteca Marcel·lí Domingo ha dit...

Llàstima de no poder-hi ser amb vosaltres!
Moltes gràcies per tot!