22 de març 2015

Per pur plaer, de Marina Martori

Per pur plaer, de Marina Martori
Editorial Alpina. Marcòlic col·lecció.
Em plau explicar-vos una nova col·laboració en un llibre, aquest cop, eròritc. Per pur plaer és una novel·la eròtica. O més que una novel·la, un recull de contes, microcontes, imatges, poemes, jocs de paraules i intercanvis d’allò més eròtics. Un recull de textos i imatges destinats a fer-te somriure, a pujar una mica la temperatura i a fer-te gaudir de la lectura, del joc, de la fantasia, de l’erotisme i de les ganes. Això sí, sense cap pretensió. Només per pur plaer.
Per pur plaer està dividit en dues parts. La primera, Entrant en matèria, són relats escrits per Marina Martori que parlen sobre el plaer en solitari. La segona, Matèria en Fusió, són relats i imatges que d’altres autors han “regalat” a la Marina Martori i que ella ha retornat, amb un conte resposta... és a dir, són més relats eròtics a moltes veus.
Qui col·labora a Per pur plaer?

Eloi Vila, Carme Sánchez, Joan Tharrats, Ada Parellada, La dansa del ganxo, Raül Romeva, Teresa Sagrera, Miquel Martín, Núria Pujolàs, Àlex Sastre, Carme Ballús, Montserrat Aloy, Josep Villagrasa, Jaume Prat, Jordi Masó, Carol Badillo, Jesús M. Tibau i les imatges de Jordi Clotas, Eixuga’t i tornem-hi, Manolo Silva i Juan Carlos Hinojosa.
La meva participació m'ha portat a explorar nous gèneres amb els meus nanocontes.