16 de març 2016

Jordi Pijoan-López a Tens un racó dalt del món


Jordi Pijoan-López torna al plató de Tens un racó dalt del món per parlar-nos novament del gèner negre, amb l'excusa de la seva nova novel·la Els àngels de Sóar.
La novel·la que es pot etiquetar de gènere negre, perquè un detectiu, i una persona que es veu embolicada de forma involuntària en un crim, es passen la novel·la investigant la desaparició del cadàver, però tot plegat és només una excusa que es busca l'autor, una llaminadura, per a parlar-nos d'altres temes molt potents: el SIDA, l'homosexualitat, l'abús i manipulació del poder i la seva manca de escrúpols, la religió...
Farem un viatge a l'època esplendorosa del moviment gay a San Francisco, i el protagonista, un personatge cínic i egoista, acabarà fent-se fins i tot una mica tolerant.
També ens farem ressò de les novetats literàries: Con quien paces, de Víctor Canicio; Els ritmes del delta de l'Ebre, de Núria Ibáñez; El nazi de Siurana, de Toni Orensanz; Amb dits de molsa, d’Alfons Cama.
A la secció de Microliteratura i art, una obra de Joan Rebull.
El programa es podrà veure en directe els dimecres 16 i 23 de marçr a les 21.00, i en diverses repeticions durant les dues setmanes.
També es podrà veure properament al compte de Youtube de canal 21.

Cap comentari: