04 de setembre 2023

Autors a les aules


 Una de les millors experiències literàries de l'any és la visita a escoles i institut, a través del programa Autors a les aules. Sempre és enriquidora. N'explico les vivències a l'etiqueta "ensenyament"

El termini perquè els centres sol·licitin la visita d'autors acaba el 31 d'octubre, i les instruccions es troben en aquest enllaç de la Institució de les Lletres Catalanes.

Aprofiteu-ho.

Tinc el llibre No és la derrota, sinó el vent inclòs a la col·lecció Maremagnum d'Onada Edicions, dedicada especialment a llibres que es proposen com a lectura a centres d'ensenyament, però sovint he visitat escoles per a parlar de qualsevol dels meus reculls de contes, on es troben relats diversos que es poden treballar amb facilitat, i la meva experiència és que els alumnes gaudeixen de la presència dels autors sigui quina sigui la teòrica edat a què està destinat el llibre, que importa sobretot l'actitud, deixar empremta de la nostra passió per les paraules com a mitjà per a transmetre emocions, reflexions, diversió.