20 de juny 2007

9è Joc literari: resoldre l’enigma

Aquest és el tercer i últim joc d’aquesta tongada. Us recordo que entre tots els participants en aquests tres darrers jocs sortejaré els següents premis: un lot de llibres de Cossetània Edicions, un lot de llibres d’Aeditors i un lot de productes de la Festa del Renaixement, que tindrà lloc a Tortosa entre el 19 i el 22 de juliol. La data límit per a ser inclòs en el sorteig és el proper 27 de juny a les 15.00 hores. Posteriorment comunicaré als participants el número amb què concursen i proposaré el següent joc. Com veieu, intento anar establint una mínimes normes per a participar en aquests jocs que m’he tret de la màniga.

El joc literari d’avui consisteix en endevinar quin llibre, i per tant també quin autor, s’amaga darrere del següent enigma que, per cert (i no és cap pista), sembla una cita bíblica:

I al cinquè arribà la Riada.

Com sempre, cal que envieu les respostes a jesusimaite(arrova)gmail.com juntament amb la vostra població. Us demano qualsevol suggeriment que considereu oportú així com que difongueu al màxim aquesta iniciativa.