04 de juny 2007

Estius a l'Ebre

L’Àlex Ferré, d’Aeditors, després de L’altre Nadal, ens ha donat a 21 escriptors de les Terres de l’Ebre l’oportunitat de mostrar els nostres relats en un nou recull: Estius a l'Ebre. Els autors que col·laborem aquest cop som: Jordi Andreu, Cinta Arasa, Rafel Duran, Dora S. Farnós, Glòria Fandos, Sílvia Favà, Ramon Àngel García, Xavier García, Valer Gisbert, Albert Guiu, Ma. Josep Margalef, Josep Meseguer, Núria Menasanch, Laura Mur, Judit Ortiz, Eva Queralt, Emigdi Subirats, Jesús M. Tibau, Josep Igual, Vicent Sanz i Josepa Vilurbina.

Aquest és un més dels projectes amb què l’Àlex aposta per les Terres de l’Ebre. En principi, la idea d’iniciar una editorial des del Perelló semblava més una bogeria que un projecte sensat, però en menys d’un any ja són diversos els llibres de tot gènere que Aeditors ha tret a la llum i, cosa molt important, un gran nombre d’autors i autores han vist publicada la seva obra per primer cop.
L’Àlex té un tarannà pacífic i tranquil, però ja m’ha demostrat que el seu empeny és fort i la il·lusió imparable. Segur que aviat ens sorprendrà amb nous projectes.
Estius a l’Ebre es presentarà el 8 de juny, a les 19.20 h, a la Biblioteca Marcel·lí Domingo de Tortosa

1 comentari:

Accídia ha dit...

Ostres no sabia que Valer escrivia... no ho hagués dit mai!
Tinc un grat record dels amics d'Aldover a 1r de BUP al Bau...