02 de juny 2007

Una dolça invasió

Un eixam d’abelles es va instal·lar la setmana passada dins d’una bústia de correus de l’av. Generalitat de Tortosa. Aquesta ocupació ilegal va obligar a tallar la circulació d’un dels sentits de circulació fins que un parell d’apicultors van aconseguir treure-les. No sé si es pot considerar l’incident com una nova manifestació del fenomen okupa.

Des de fa temps, les cartes que ens arriben tenen poc de dolçor i tendresa, només extractes del banc, publicitat i, periòdicament, propaganda electoral. Ha quedat enrere, sota el pes de les noves tecnologies, aquella il·lusió amb què esperaves el correu que et portava línies manuscrites de vells amics o de nous amors. Potser no li aniria malament a les nostres bústies un exèrcit de constructores de mel.

1 comentari:

paster ha dit...

M'agrada que facis emfasis en la dolçor de la mel que tant laboriosament aconsegueixen les abelles, n'hi ha falta que la nostra societat s'ho miri des d'aquest punt de vista.
Però no oblidem que les abelles es deixen la pell quan fibloneixen, defensant el que per esforç els hi correspon, al llepol que els hi pren l'aliment.