29 d’abril 2014

Miquel Reverté a Tens un racó dalt del mónMiquel Reverté és el convidat d'aquesta setmana a Tens un racó dalt del món. Repassarem breument la trajectòria d'aquest autor de Sant Carles de la Ràpita i, sobretot, comentarem la seva novel·la Cròniques d'una mar desapareguda, que va obtenir el premi Nostromo.
La novel·la està ambientada a  La Ràpita, entre els anys 50 i 60 del segle XX. Un noi que desperta a la vida, i a la narrativa, ens explica una cadena de successos a mig camí de la crònica periodística i del realisme màgic. Una delícia de llibre, plena de llegendes i personatges reals o inventats, tant se val que, en ocasions, ens recorda l'estil de Gabriel García Márquez, cosa que l'autor recordarà de forma premonitòria, tot i que el programa es gravà abans de la seva mort. Podeu escoltar un fragment del llibre en aquest enllaç.
El programa es podrà veure a Canal 21 de les Terres de l'Ebre els dimecres 30 d'abril i 7 de maig, a les 21.00 h. i en diverses repeticions durant les dues setmanes.
A la imatge, altres llibres recomanats durant el programa.

Cap comentari: