28 de gener 2009

93è joc literari

Avui arribem a l'últim dels jocs literaris del mes de gener i us faré una proposta una mica diferent, tot i que té alguna relació amb els típics anagrames amb què us torturo.
En primer lloc, per a participar, haureu de visitar aquest post del blog Mots emblocats. Veureu que també proposa un joc que es diu Boggle on cal buscar paraules en una tirada de daus. El que jo us demano és que en aquesta tirada de daus en concret trobeu el nom d'algun/a escriptor/a. No s'hi val a dir simplement Josep, per exemple, sinó que ser vàlid ha de ser el nom amb què es coneix, com ara Josep Pla (que no és el cas). Atenció, NO cal que les lletres estiguin unides en alguna direcció, tal com requereixen les regles del boggle, ja que seria massa difícil; per tant podeu fer servir qualssevol de les lletres, per molt disperses que estiguin, però sense repetició.

Jo he trobat el nom d'un escriptor, però potser n'hi ha més. (NOTA. Com a conseqüència d'una de les primeres solucions enviades, us faig la següent reflexió: pot considerar-se com a escriptor l'autor de lletres de cançons? Jo diria que sí.)

Com sempre, heu d'enviar-me la solució a jesusimaite@gmail.com, juntament amb el vostre nom i ploblació, si és el primer cop que participeu.

.
Ànim, que no és gaire difícil, i podreu obtenir números per al sorteig dels premis del mes.
El termini acabarà el 3 de febrer.
.
Aquí podeu consultar el funcionament general dels jocs literaris.

8 comentaris:

Ma-Poc ha dit...

Segur que hi participo ;)

Els del PiT ha dit...

Has fet la tirada a l'atzar o l'has triat...
;-)

Jesús M. Tibau ha dit...

Sergi, ha estat producte de l'atzar. Vaig visitar el blog de Mots emblocats i de seguida vaig veure el nom d'un autor en concret. Però els participants n'han trobat d'altres.

Jesús M. Tibau ha dit...

Per a aclarir una mica més el joc, el que demano és el nom amb què és conegut l'autor/a, és a dir, el nom de ploma, tot i que puc arribar a ser benèvol.

Assumpta ha dit...

Jejeje surt "Leo Mesi" (amb una sola "S") si considerem que les seves jugades són com dibuixades sobre el paper... o sigui... escrites (ejem)...

D'acord, d'acord... no val... :-)

Striper ha dit...

M'agradaria dir segur pero....

Trinxaraire ha dit...

Caram, porto una estona i sols n´he aconseguit trobar un....
Avui t´envio la resposta !!

Anònim ha dit...

Animeu-vos a participar-hi ! Jo ja tinc la feina feta ...