22 de gener 2009

Ebre Blook, Relats d'aigua dolça al Serret Blog

“Els llibres no es venen” és una frase incomprensible a la Llibreria Serret de Vall-de-Roures. Amb un entusiasme que s’encomana, el seu propietari, l’Octavi Serret, aposta fort pel món del llibre en general, i pels llibres de les Terres de l’Ebre i la Franja especialment. Mentre no para de recomanar i vendre llibres, el seu cap enginya mil excuses per fer vindre autors/es a la seva llibreria, per organitzar activitats i per pregonar-les als quatre vents.
El 2007 va llençar la proposta d’enviar textos per ser mostrats al seu blog amb un consiserable èxit de participació. Però no en tenia prou. Ell, amant dels llibres, volia tindre una mostra d’aquests relats al taulell de la llibreria i, gràcies a Cossetània Edicions aquesta conjunció d’esforços ha tingut fruit en el llibre Ebre Blook, relats d'aigua dolça al Serret Blog, que recull relats dels següents autors: Francesca Aliern, Jordi Andreu Corbaton, Susana Antolí, Teresa Bertran, Pere Casanovas, Glòria Fandos, Joan M. Garcia, Maria Lluïsa Gascon, J. Carlos Gil, Albert Guiu, Silvestre Hernàndez, Josep Igual, Maria-Josep Margalef, Laura Mur, Vicenç Sanz, Emigdi Subirats i Jesús M Tibau.

El proper 24 de gener, al matí, a la llibreria Serret, tindrà lloc la primera signatura d'exemplars del llibre per part de diversos autors/es que es desplaçarem a Vall-de-roures. A la tarda, tindrà lloc al presentació oficial a Arnes.

Més informació de l'acte aquí.

Com veieu a la foto inferior, les piles de llibres ja ens esperen a la llibreria Serret.


10 comentaris:

Montse ha dit...

Tens una petita felicitat petita al meu blog. Espero que t'agradi. petonet.

A peu coix. Núria Sagués ha dit...

Felicitats per la part del llibre i sobretot per la feina que esteu fent.

Anònim ha dit...

Si tot va bé Jesús, ens veiem allí.
Salutacions.
A. Guiu.

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

N'he posat tres sense voler, jajaja, em fa riure perquè com estic mig endormiscat, sóc culpable, veig que hauràs de suportar tres entrades de la mateixa persona.
Per cert en pots esborrar un parell.
A. Guiu.

Anònim ha dit...

Gràcies Jesús, avui hem fet les activitats de Sant Vicens i he acabat tan rendit que no m'adonava que pitjava tres cops el mateix comentari.
Ens veiem a Vall de roures, a veure si tenim bon dia i bona presentació, això últim segur que sí.
Ens veiem.
A. Guiu.

Trenzas ha dit...

Moltes felicitats, grans i petites...!
:)
Y bien por los libreros que apuestan por lo suyo y por lo de todos aquellos que llenáis de buenas letras estos espacios blogueros.
Suerte y abrazos.

Striper ha dit...

Bona feina, bona felicitat!!!!

Josep Lluís ha dit...

Feliçllibretats!!!!