10 de març 2009

Bib-bib

Les 6.20 del matí (negre matí d’hivern, per ser més descriptius). El mòbil que ahir no vaig pensar de posar a carregar fa un sorollet que, en un altre moment, podria semblar simpàtic, però en aquesta hora té un regust impertinent. S’està acabant la bateria. El so és breu, agut, i es repeteix metòdicament cada cinc minuts; després, cada dos. Fa peresa sortir del llit, perquè aquest negre matí conserva encara, tossudament, el fred de l’hivern. Bib-bib! No puc més; m’aixeco, travesso el passadís i, amb una mostra de poder sobre la màquina, el paro.

La insitència amb què les noves tecnologies ens criden l’atenció sovint és exagerada.
3 de març de 2009

12 comentaris:

Anònim ha dit...

Molesta moltíssim i jo, no li trobo la gràcia a cap hora del dia... És d'un impertinent!

Garbí24 ha dit...

Es insoportable , per això ara sempre procuro parar-lo abans d'anar a dormir i al mateix temps estalvies alguna trucada equivoca a les tantes de la nit que et fot un bon susto .
Tots tenim ja un amica de tecnodependencia ? o encara ho podem controlar ?

Víctor Pàmies i Riudor ha dit...

Només el pares? L'hauries hagut de posar a carregar, que avui no tindràs mòbil! :-)

Ferran Porta ha dit...

Tinc la sol·lució infalible: quan vaig a dormir, ell també. Només em desperta a l'hora que jo li ordeno ;-)

Carme Rosanas ha dit...

Cadascú s'ho munta a la seva manera, ja ho veig. Jo no el paro mai, només li apago els sons... I ara que ho diu en Víctor... potyser si que l'haguessis hagut de posa r a cerregar, o no! Un dia sense mòbil pot ser una experiència gairebé mística.

bajoqueta ha dit...

Jo abans el deixava obert a les nits per si un cas... però vaig decidir que no hi ha res tant urgent com per haver d'aixecar-me a la matina. Dormo més tranquil·la ara:)

Trini González Francisco ha dit...

Doncs quan el meu demana alfals, ja pot cridar el que vulgui, ja, que jo, ni cas.
Bip-bip? Fote't, que si vols menjar t'hauràs d'esperar que em llevi! ;)

Rita ha dit...

Jo, com que el faig servir de desperador també, el tinc sempre engegat. Pa poc, em van telefonar a les 3 del matí, s'havien equivocat... :-(

Ferran Porta ha dit...

Ep, Rita, que aquesta excusa no em serveix! Jo també el faig servir de despertador, però l'apago quan vaig a dormir! :-))

Striper ha dit...

I a vegades inoportuna.

Assumpta ha dit...

Però Ferran si el fas servir de despertador i l'apagues... doncs no et despertarà (dic jo)

O no em diguis que el mòbil té la capacitat d'auto-engegar-se a l'hora en que t'ha de despertar, perquè si és així ja al·lucinaré del tot :-))

Jo no el puc apagar perquè té el botonet d'engegar mig malalt i una vegada vaig tardar DOS DIES a poder-lo tornar a engegar... ara bé, Jesús, jo l'hagués posat a carregar, eh? jejeje ja que t'has aixecat :-))

Els del PiT ha dit...

Confessa que el què més t'ha tocat els nespres és haver-te llevat del llit que era negra nit!

Per cert, normalment el mòbil apagat té la capacitat de despertar-se solet per despertar-te. Clar que el teu Assumpta (el que tant t'estimes), no ho fa perquè és massa vell, he he he...
Plafff!!!
Culleres avi!!!