14 d’octubre 2009

Presentació a Tortosa


Aquest divendres 16 d'octubre, a les 19.30 h., presentaré Una sortida digna a la Biblioteca Marcel·lí Domingo de Tortosa. Per a aquest acte estaré molt ben acompanyat de Josep Igual i d'Estrella Ramon.
Recordo els nervis passats quan vaig presentar el primer llibre, l'any 2001, al Teatre Auditori Felip Pedrell. La presentació anà a càrrec d'Ignasi Riera. Gairebé no vaig dormir la nit abans. Després, es combat la timidesa a base de reincidir, tot i que encara se m'asseca la boca massa sovint i, de vegades, m'emociono, sobretot al meu poble.
Però en aquesta Biblioteca jugo a casa. A l'antic edifici ja vaig presentar Postres de músic, i al nou he posat davant del públic per primer cop El vertigen del trapezista i A la barana dels teus dits; he presentat llibres d'altres autors com Francesca Aliern, Joan Pinyol i Martí Gironell; he participat en taules rodones i cada mes he compartit tertúlia amb els membres del Club de Lectura. A veure si la directora troba lloc per fer-m'hi una habitació.

5 comentaris:

Cèlia ha dit...

Anirà molt bé, segur. L'experiència, malgrat els nervis, és una bona ajuda, en tots els aspectes de la vida. L'únic, però, vol dir que tens uns anyets més que al primer!

Striper ha dit...

Una habitació coi i possats a demanar decorada al teu gust..

Biblioteca Marcel·lí Domingo ha dit...

Hola Jesús, t'esperem aquesta tarda a la biblio, ja saps que aquí tens casa teva i que pots quedar-te qualvulguis.
Gràcies per tot el teu suport i la feina ben feta.
Fins després

bajoqueta ha dit...

Espero que vaigue molt i molt bé! Segur que estaràs rodejat de molta gent que t'estima molt.

L'Escrividor ha dit...

Que et vagi molt bé. Jo també disfruto més escrivint llibres que presentant-los, però els nervis valen la pena. A més, tu ja hi tens moolta experiència!!