31 de març 2010

154è joc literari

Perdoneu que en a l'últim joc de març repeteixi un tipus de joc que ja he proposat aquest mes, un anagrama, però és que és molt temptador. Des de fa una setmana presento un programa de televisió dedicat al món dels llibres al Canal 21 de les Terres de l'Ebre, i cada setmana proposo també un joc literari relacionat amb la persona convidada. Avui es tracta d'Emigdi Subirats, i el joc que proposaré serà un anagrama relacionat estretament amb la seva tasca:
.
SR, QUE EL SENT, L’EBRE?
.
Envieu les respostes a jesusimaite(arrova)gmail.com, juntament amb el nom i població si és el primer cop que participeu, i si encerteu aconseguireu punts per al sorteig dels premis del mes. Us recordo que com més jocs encerteu, més punts, i que regalo punts extres a qui encerti tos els jocs del mes.
A més a més, les persones que sintonitzeu el Canal 21 podreu participar també al joc del programa de televisió que s'emetrà aquesta nit.
.
El termini per a participar a qualsevol dels jocs literaris del blog d'aquest mes acabarà el 6 d'abril. L'endemà faré el sorteig.

1 comentari:

Laia ha dit...

Jo me'n conec un que habita a les terres gironines que guanya gairebé la totalitat dels teus jocs literaris. (No podria pas competir amb ell).Una abraçada.