07 de setembre 2010

Premi jocs literaris de setembre


Després del parèntesi del mes d'agost, demà tornen els jocs literaris, puntuals a la seva cita de tots els dimecres, amb un nou premi format per un lot de música i llibres, que sortejaré entre tothom que encerti algun dels jocs del mes. Com més encerts, més possibilitats. Ànims!
Música:
- Soul.cat, de La Soul Machine. Soul i Priorat són perfectament compatibles, i jo ho he comprovat en diversos concerts on, com tothom que hi ha assistit, ens ha estat impossible mantenir-nos quiets. Encomanen bon rotllo i bona música.
- La música de la Festa del Renaixement. Un recull de les músiques que s'escolten durant la Festa del Renaixement de Tortosa, que aquest any ha arribat a la XV edició.
- Vine amb mi, de Jesús Fusté. El primer disc d'aquest cantautor del Priorat, on musica poemes propis i ja en smostra la seva sensibilitat i talent. Després, amb el segon disc Lletres d'aigua, musicarà principalment autors de les Terres de l'Ebre, i recorrerà gran part del nostre país amb la seva banda.
Llibres:
- Il·lusions i incertes, de varis autors. Una novel·la col·lectiva editada per March Editors, que han creat els personatges de forma individual, que els han fet evolucionar en comú i que han barrejat les seves històries.
- Jo sóc aquell que em dic Gerard, de varis autors. Una mena d'homenatge que escriptors/es i gent de la cultura em volgut dedicar al gran poeta i assagista tortosí Gerard Vergés. Editat per Petròpolis.
- Postres de músic, de Jesús M. Tibau . Em plau afegir un dels meus llibres en aquest lot, un recull de relats breus amb el qual, gràcies al Premi Marian Vayreda 2005, vaig començar a creure en mi mateix com a escriptor.
- El riu que parla, de varis autors. Un dels molts llibres col·lectius apareguts els darrers anys a les Terres de l'Ebre, aquest cop amb el riu com a fil conductor. Editat per Aeditors.
.
Si sou escriptores, músics, il·lustradores, dibuixants, etc. i voleu col·laborar oferint la vostra obra com a premi, estaré encantat de rebre propostes.
.
El termini per a participar a qualsevol dels jocs del mes de gener acabarà el 5 d'octubre.
Aquí podeu consultar el funcionament general dels jocs literaris.

2 comentaris:

Ma-Poc ha dit...

A veure si em reenganxo als jocs, que m'agradaven molt!

GURMET ha dit...

Untentarem participar trobo que es una iniciativa genial.