02 de novembre 2010

Premi Jocs literaris de novembre


Els jocs literaris del mes de novembre tindran com a premi un nou lot de llibres i música, signats pels seus autors, amb els qual segur que gaudireu d'una bona lectura.

- Birla!!! de Xeic! Segon disc d'aquest grup ebrenc que defineixen la seva música com a ska rural, una barreja rítmica (reggae, rock, patxanga, etc.) que té l'ska com a pilar central. Ara ja estan preparant el seu tercer disc, Sirga.
- El Baphomet i la taula esmaragda, de Miquel Esteve. Aquest autor de Móra la Nova ens té acostumat a novel·les premiades i carregades de misteris i bones històries, com ara Heydrich i les agents del saló Kitty i la recent Llinatge.
- Avinguda Capri, de Joan Pinyol. Escriptor i blocaire de Capellades, amb una important obra al darrere, en narrativa breu com és el cas d'aquest llibre, finalista del 4t Premi Pere Calders.
- L'espill de l'orb, de Francesc Arnau. Primer poemari publicat d'aquest autor del País Valencià, una antologia de la seua Poesia que comprèn tota una dècada.
- Els barquers del cel, de Jordi Andreu Corbaton. A cavall entre Tortosa, Reus i Tarragona, Jordi Andreu ha escrit diverses obres dedicades primordialment al públic infantil i juvenil, però també ha conreat la poesia i el relat curt.
- Amable, de Francesc Mompó. Conegut escriptor i blocaire valencià que ens conta la història vital d’un alumne de quart curs de l’ESO, anomenat Amable Boix, i les circumstàncies que l’enfrontaran amb un entorn no tan afable com el seu nom.
.
Si sou escriptores, músics, il·lustradores, dibuixants, etc. i voleu col·laborar oferint la vostra obra com a premi, estaré encantat de rebre propostes.
.
El termini per a participar a qualsevol dels jocs del mes acabarà el 30 de novembre.
Aquí podeu consultar el funcionament general dels jocs literaris.

1 comentari:

... ha dit...

Tens un regalet al meu blog, espero que t'agradi!

http://adbega.blogspot.com/2010/11/floretes-de-tardor.html