14 de setembre 2012

Ara ens toca a nosaltres


Alguns portaveus de partits que són catalans no independentistes (cosa totalment lícita, no ho oblidem) acusen els independentistes, indignadament, de voler dividir Catalunya i d’excloure’ls de la que també consideren la seva terra. Sempre hi ha hagut catalans independentistes i no independentistes, en diverses proporcions, i és evident que tothom no pot estar conforme en tot. Jo sóc independentista de fa dècades, i mai en contra de ningú. Fins ara, simplement he hagut d’aguantar la situació del meu país, crec que de forma exemplarment pacífica. Ara, quan Catalunya sigui independent, si així ho vol la majoria, s’hauran d’aguantar els altres, i espero que de la mateixa manera que ho he fet jo.

6 comentaris:

Carme Rosanas ha dit...

Dius molt bé: contra ningú.

L'independentisme, des de sempre a Catalunya ha estat en positiu, les ganes de llibertat i de poder defensar la llengua, administrar-nos i no dependre de ningú. No a la contra.

Ells, els no independentistes, desgraciadament, si que estan en contra. Esperem que quan els toqui aguantar-se siguin tan pacífics com nosaltres.

Hi ha discursos que per més lícits que siguin com a opinió, són basats en moltes falsedats.

Avui escoltava un portaveu d'un partit amb una representació mínima de vots queixar-se que el President no representar tota Catalunya... no, tota no, però moltíssima més que ell sí!!!! però el pitjor és que ells sembla que pensen que sí que la representen tota...

En fi... que tinguem sort! Que ara ens toca a nosaltres, com diu el teu títol!

Jordi Policarp - Els llibres del celler ha dit...

Hi hauran estirabots,rebequeries, enrabiades i marraneries, però al final s'en donaran compte que marxem pacíficament, cívicament i s'hauran d'aguantar.

Joan Guasch ha dit...

Som un país ocupat i els ocupadors uns ignorants, i ja se sap que no hi ha res més agosarat que la ignorància. Si tenen por és que no tenen la consciència tranquil·la i per això reaccionen de l'única manera que saben, amb violència. Naltros sabem on volem arribar i hi convidem tothom perquè sempre sumem. Mentrestant ells només amenacen i gesticulen. Tenen por? Els catalans tenim milers de morts en la lluita secular per sobreviure com a nació.

Assumpta ha dit...

Totalment d'acord amb les paraules de la CARME :-))

Montse ha dit...

Ens empara la Constitució, diguin el que diguin "allà".

Eduard ha dit...

Els espanyolistes no es quadraran de braços quan siguem independents. Això és clar, el debat nacional no acabarà aquell dia. Els pobles imperialistes mai no es conformen pacíficament a perdre els seus imperis. Només cal veure les poblacions russes dels països independitzats de l'antiga Unió Soviètica. Cal garantir en la futura constitució catalana que, siguin els que siguin, tinguin veu i vot, i que hagin de respectar les noves regles.