17 de setembre 2013

Àngel Lluís Carrillo a Tens un racó dalt del món


Aquest dimecres comença la 5a temporada de Tens un racó dalt del món, el programa de televisió que Canal 21 dedica al món dels llibres.
El primer convidat serà Àngel Lluís Carrillo, amb qui comentarem, entre altres, la seva 4a novel·la, Tenir-ho tot, on un economista acusat de malversació i estafa, està esperant judici en un castell escocès i, des d’aquest, ens explica com va anar la seva vida fins a arribar aquí. Un cap de turc a qui es culpa de la crisi econòmica.
També comentarem altres llibres seus com Placaje alto, ambientat al món del rugby, una de les seves passions, o Fresas y melocotones.
Altres llibres recomanats durant el programa, Wild thing, de Josh Bazell, Endevina com t'estimo, de Sam McBratney, Un hivern a Zerolandia, de Paola Predicatori, Explicit Vilanova, de Màxim Serranos i Esferes coincidents, de Raquel Estrada.
El programa es podra veure els dimecres 18 i 25 de setembre, a les 21.00 h, i en diverses repeticions durant les dues properes setmanes.

2 comentaris:

Unknown ha dit...

Merci per l'entrevista i per tota la feina que fas per la literatura i la llengua, molta gent s'omple la boca explicant tot el que fan pel país i no fan ni la dècima part del que fas tu.
Salut.

Raquel Estrada Roig ha dit...

No hi ha res com conèixer bona gent, i que, a més, aquesta bona gent et llegeixi. Gràcies, Jesús!