26 de setembre 2013

Aparent tranquil·litat, el nou curtmetratge de CREA

El grup CREA ja ha anunciat a la seva web que el seu proper curtmetratge està basat en el meu conte Aparent tranquil·litat, inclòs al recull Una sortida digna (Cossetània Edicions, 2009).
El curt es presentarà en el marc de les VIII Jornades de les lletres ebrenques, el 18 d'octubre a Amposta.
Us podeu imaginar la il·lusió que em fa.
Els de CREA són una gent molt maca, entusiastes, voluntariosos, agosarats. Quan el Xavier Miró em va comentar las seva dèria de gravar un curtmetratge basat en aquest conte em va sorprendre molt. Em va semblar un repte difícil, però se n'han sortit amb escreix. Jo ja he vist les dues versions que han fet, i em moro de ganes d'ensenyar-los a tothom.
Aquest ja serà el 4t curtmetratge basat en contes meus, després d'Espantant gavines, del recull El vertigen del trapezista; Magnetisme, del recull I un cop de vent els despentina, i el curt gravat i emès pel programa Via llibre del canal 33 en motiu del 1r premi de microcontes.
El conte d'Aparent tranquil·litat és un dels que he llegit més vegades, ja que està inclòs dins del repertori del recital Relats a recer d'una guitarra, que llegeixo acompanyat de la guitarra de David Espinós, com podeu veure en aquest vídeo de Xulio Ricardo Trigo.


1 comentari:

Pakiba ha dit...

Precios Jesús enhorabona per tot.