12 de desembre 2018

Coia Valls a Tens un racó dalt del món


Coia Valls ens visita a Tens un racó dalt del món, a Canal 21 Ebre, per a comentar el seu nou llibre Els camins de la llum, basat en la vida de Louis Braille, l'inventor del conegut sistema de lectura per a invidents.
Coia ens descobreix la seva vida, desconeguda per a la majoria de la gent, i sobretot la seva actitud, la perseverança i tossuderia amb què decidí superar tots els obstacles que amb què s'anava trobant, no només a causa de la ceguesa i de la malaltia que en consumiria definitivament, sinó també d'una societat de principis del segle XIX que, al màxim que aspirava, era a arraconar, ridiculitzar o sobreprotegir, els invidents. A partir de la seva fragilitat i senzillesa, amb tenacitat i orgull.
A la secció de recomanacions, Marta Escolà ens parla d'Els jugadors de whist, de Vicenç Pagès Jorda, i de Surt el sol i encara plou, de Maria Grau i Pau Estrany.
I les microseccions dedicades a Falsos proverbis, Cites literàries i els Nanocontes. 
El programa es podrà veure en directe els dimecres 12 i 19 de desembre a les 21.00, i en diverses repeticions durant les dues setmanes, i també a l'emissió en directe a través del canal de Youtube de Canal 21.
També es podrà veure properament en aquesta llista de Youtube