05 d’abril 2019

diLLUMs d'arts al forn, trobada d'abril











El passat 1 d’abril, nova trobada mensual dels diLLUMs d’arts al Forn, al Forn de la Canonja de Tortosa, un col·lectiu que no para de créixer amb noves incorporacions que assisteixen per primera vegada a les nostres trobades, que combinen el bon menjar, el bon beure i la bona conversa, amb diverses i variades intervencions artístiques i culturals, dins d’un ambient relaxat i lúdic.
En aquesta ocasió:
Emigdi Subirats homenatja Emili Bonet, que ens ha deixat recentment, i ens fa un breu resum de la seva obra, alhora que ens mostra diversos dels seus llibres.
Sisco Lahosa comenta l’article mensual proposat: Les preguntes del gat, de Josep Ramoneda, publicat al diari ARA el 13 de març de 2019 
Montse Boldú recita el poema amb què va obtenir el 2n lloc al premi de poesia eròtica a Olot.
Ernest Redó ens presenta el disc de rock del seu grup Obscens, Nem-hi!, i en sortegem dos exemplars. També sortegem dos lots de melmelada de taronja d’Ana maria Franco, i una ampolla de vermut d’Emili Marquès (com veieu, no ens estem de res).
Emili Zaragoza ens porta una mostra de les seves fotografies.
Agustí Forner, a més de preparar-nos sempre el ja clàssic cremat, té exposada obra pictòric, dibuixos i gravats, al Forn de la Canonja.
Cada mes assisteixen noves persones a aquestes trobades. En aquest cas, Victòria Almuni i Lluís Miró de La Sénia ens parlen del Terres de Cruïlla, i Isabel Herrada ens comenta la seva satisfacció de trobar-se entre nosaltres. Els donem la benvinguda perquè ens agrada créixer, sumar.
Per a acabar amb alegria, Xavier Aragó, Ernest Redó i Màrius Pont ens canten a capella, recollides i escrites per Màrius Pont.
Després, Victòria Almuni i Domingo Ramos també n’improvisen. 
La propera trobada, el 6 de maig. Si voleu assistir, aviseu amb la màxima anterioritat possible a dillumsdartsalforn@gmail.com o a través de les xarxes socials on tenim compte (twitter, facebook, instagram)
Més imatges i vídeos en aquest enllaç.