10 d’octubre 2022

Trobada dels diLLUMs d'arts al Forn, Bajo el signo del lobo



 El passat 3 d'octubre va tenir lloc la trobada mensuals dels diLLUMs d'arts al forn.

Abans del sopar vaig participar de la presentació del llibre Bajo el signo del lobo, d'Àngel Martí, juntament amb Enric Franch i la seva guitarra. L'Àngel ho explica al seu blog. És una novel·la de gènere negre, que li venia de gust escriure, però amb moltes dosis d'espiritualitat, d'amor, i una mica de pebre d'erotisme, també. Es fa difícil explicar-la, perquè està escrita d'una manera que qualsevol detall que es digui de la trama espatllaria les sorpreses que es va trobant el lector.

Després vam iniciar l'habitual sopar, a la sala de dalt que van inaugurar el Forn de la Canonja, i al blog dels diLLUms podeu veure la crònica de tot el que hi passà. Com a resum, començarem escoltant Eduard Toldrà i acabarem acompanyats d'una famosa cançó de l'orquestra Mondragón amb un llop de protagonista, i una divertida teatralització coordinada per Màrius Pont, sempre amb aquest personatge d'històries tan maltractant als seus arguments. Al blog del diLLUMs trobareu l'enllaç al vídeo final.

És difícil explicar com funcionen les trobades dels diLLUMs, cal viure-les des de dins, perquè les persones que hi vénen per primer cop sempre en queden sorpreses. Som caòtics, dins de cert ordre, anàrquics amb dosis mesurades de disciplina, profunds i riallers i, sobretot, forjadors d'amistat.