18 de febrer 2008

El primer viatge amb el trapezista

El passat dissabte vaig fer una autèntica marató amb El vertigen del trapezista sota el braç, a través del Baix Ebre, Terra Alta, Matarranya, Ribera d'Ebre, Priorat i Baix Camp, acompanyat tothora dels ametllers en flor i del meu nou amic que no es perdrà cap dels actes del llibre.

He començat el dia desplaçant-me de Tortosa fins a Vall-de-roures on, com sempre, he estat esplèndidament rebut per l'Octavi Serret. A la llibreria ja m'esperaven 7 comandes per a signar i he pogut gaudir del contacte amb molts lectors a qui he dedicat el llibre. És increïble comprovar la força contagiosa d'aquest llibreter.

El petit trapezista arriba a Vall-de-roures


A migdia he anat cap a Cornudella de Montsant on s'ha establert el primer contacte entr el llibre i el meu poble; un contacte emocionant per a mi, així com el plaer de poder regalar exemplars als meus pares, a mon germà i a la colla d'amics de tota la vida que es trobaven en plena calçotada a l'ermita de Sant Joan del Codolar.

El trapezista arriba a Cornudella de Montsant

A la tarda, de tornada, m'he parat a Les Borges del Camp per a trobar-me amb l'Òscar Palazon, l'autèntic trapezista i l'autor del bloc El vertigen del trapezista i a qui li agraeixo un cop més la cessió d'un títol que em va enamorar des del primer moment. Ha estat un plaer poder obsequiar-li amb un altre exemplar. Curiosament, ens trobem al bar Ciurana. Hem parlat de les nostres coses i de futus projectes.

Trobada dels dos trapezistes


Finalment, el petit trapezista i jo ens hem aturat al Pradell per a parlar, intercanviar emocions i tramar futurs projectes, amb el cantautor Jesús Fusté. Hem fet un intercanvi prioratí, literari i musical, i hem tingut l'enorme plaer de rebre com a regal la interpretació al piano, en exclusiva, d'una de les darreres cançons que ha compost, La nit de Sant Llorenç.

Intercanvi musico-literari: Vine amb mi i El vertigen del trapezista

Jesús Fusté al piano

Abans de sortir del Pradell en direcció a Tortosa he tret el CD de Viatge a Itaca que estava escoltant al cotxe i he posat el de Vine amb mi, de Jesús Fusté, que m'ha acompanyat amb els seu piano la resta del viatge.
Es pot demanar més d'un dissabte?

15 comentaris:

Jobove - Reus ha dit...

molt viatger trobo que és aquest llibre, que arrapi fort a les cases de la gent i sigui tot un èxit, pel Jesús que és un bon paio !!

Octavi Serret-serretllibres ha dit...

Gracies per la teua presència a la Llibreria, desde que te vaig coneixer a la Fira del LLibre de Mora, ya vaig vore que els dos anavem a la mateixa velocitat, en un plaer comptar amb tu.
gracies.
Octavi

ens veiem a la Fira del LLibre de Jesus, tinc molts clients que volen tindre el teu llibre signat i qa la Fira sira un bon punt per poder-ho fer.
salud

Mon ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Mon ha dit...

Veig que anat molt be, m'alegro mol. Vinga..! que el viatge continui...

Lucia Luna ha dit...

I tant que no es pot demanar mes d'un dissabte...un viatge molt emocionant!
Felicitats maco, per aquest llibre, i per la gran persona que ets.

Petons i molt bon dia.

O. ha dit...

Ara em toca a mi baixar a Tortosa.

Jesús M. Tibau ha dit...

gràcies, família

núria ha dit...

Més que vertigen, mareig. Enhorabona!

Unknown ha dit...

Quin dissabte més meravellós i inoblidable que deus haver passat! Però ensumo que te n'esperen molts més i amb molt d'èxit. Felicitats altra vegada!

Anònim ha dit...

Caram, quin vertigen!
Felicitats de nou.

El de la foto, ets tu?

Unknown ha dit...

Això sembla una tourné d'una banda de música.... però en aquest cas tu ets l'home orquestra, felicitats pel llibre i que t'esperin molts disabtes així.

bajoqueta ha dit...

Felicitats, i espero que tingue molt d'èxit este nou llibre. I disfruta tot això, que segur que no hi ha res que es pugui substituir a la vida com poder transmetre el que sentim en un llibre.

zel ha dit...

Que macos, els dos trapezistes...Quina il.lusió, li he vist la cara!!!!

Petons!

Anònim ha dit...

Ara sé qui és Òscar Palazón !
Va gauanyar un premi al concurs literari del meu poble -Sarrià de Ter- fa uns anys.
Va venir a recollir-lo personalment i ara veient les fotos l'he relacionat.
No li he pogut llegir res, per`s segur que és un gran tipus !

O. ha dit...

Gràcies, Josep M. Quina memòria que tens! És cert. Vaig anar a Sarrià de Ter el dia de Sant Jordi de 2004. Em va fer molta il·lusió guanyar un premi al jurat del qual hi havia, per exemple, Josep M. Fonalleras.

Una abraçada,
Òscar