14 de febrer 2008

La capsa per dins

Ahir us vaig plantejar un relatiu misteri sobre el contingut d'una capsa, que qui segueix habitualment aquest blog ja havia endevinat. És difícil expressar les sensacions que et corren per dins quan entres en contacte per primer cop amb un dels teus llibres. És com una part de tu mateix que s'ha independitzat, que ha pres forma i campa pel seu compte. Et preguntes com li anirà la vida, si qui el tingui entre les mans se l'estimarà una mica.
Aquest és el meu tercer recull de contes, i alguns són molt especials. Bé, alguns no, tots. A El vertigen del trapezista ja es nota de diverses formes la influència del món blocaire que m'ha colpit amb força des del passat mes d'abril. Però d'això ja us n'aniré parlant.

11 comentaris:

Marrogant ha dit...

Suposo que aquesta sensació no deixa mai de ser-hi. Felicitats. Per cert, el títol és molt suggerent.

raquel ha dit...

Jesús, només per curiositat, què tal ho fan aquests de Cossetània això de muntar presentacions? ;)
Segur que el llibre prendrà prou embranzida.

Anònim ha dit...

Sento l'olor de tinta fresca.

el llibreter ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
el llibreter ha dit...

Ahir ja va sortir al servei de novetats d'Arc de Berà, així que ja es pot demanar a qualsevol llibreria del país i, ben aviat, ja el podreu trobar a les taules de novetats.

Enhorabona, i que llibre tingui una bona acollida.

Salutacions cordials.

Daniel Gil Solés ha dit...

Segur que funcionarà molt bé, ja ho veuràs. L'enhorabona, i espero que en fareu alguna presentació a Tortosa, no?

Anònim ha dit...

Quanta estona es pot passar mirant la caixa oberta, amb els llibres allí, ben amuntegats, esperant deixar anar la seua flaire de tinta fresca i paper nou? Jo no ho sé, però de segur que ha de ser una cosa semblant a quan mires el foc, i caus en una mena d’hipnòsi plaent... Enhorabona, Jesús!

jomateixa ha dit...

enhorabona, un altre per afegir a la llista de llibres per llegir pròximament.

Борис Савинков ha dit...

Molta sort amb el nou llibre. Vist per fora li trobo un disseny molt atractiu.

Ricard Garcia ha dit...

I entre les sensacions que expliques, no et resulta sorprenent la de tocar-lo per primera vegada? Amb molta cura, com si fos alguna cosa que de cop i volta es pogués esvanir? L'enhorabona pel llibre, Jesús; em ve de gust llegir-te tenint el llibre a les mans.

Ferdinand ha dit...

Me'n alegro molt! Espero que tingui una bona rebuda pel public en general, però que se't publiqui un llibre ja es prou satisfacció, encara que no sigui el primer, oi?