04 d’agost 2009

Duel al sol

El duel és a la plaça de l'Ajuntament, a les 10.30 am (l'hora d'esmorzar). La Policia Local ha retirat tots els vehicles per a evitar danys col·laterals que no cobreixi l'assegurança de responsabilitat civil.
Les negociacions han arribat al límit i tota possibilitat de diàleg ja és impossible. És fàcil reconèixer els dos bàndols: uns, amb l'esquena de la camisa mullada i mànega curta; altres, amb una jaqueta botonada fins dalt. Apoderar-se del comandament a distància de l'aire condicionat està en joc.

7 comentaris:

Joana ha dit...

M'he quedat amb les ganes de saber més.
Vaig a buscar-lo.
Salut!

Allau ha dit...

Algun estiu això desembocarà en una guerra civil... ;p

Gustau Moreno ha dit...

Arribarà la sang al riu??

Trini González Francisco ha dit...

La culpa és dels comandaments a distància. No haurien d'existir!
O bé que tot estés automatitzat a nivells populars, o bé fer anar de cul al més jove del lloc, com abans feien els nostres pares a casa: -nena..., puja la veu...! -nena..., posa la segona...! nena..., apaga la tele...!
Comandaments com aquests eren els millors! I sense bateries, tu!

Martí ha dit...

El problema esdevé quan no hi ha comandament. El de la samsrreta suada s'aixeca cap a la pared i posa el termostat a 16º, després la de la jaqueta abotonada (sí, dic "la" perquè està empíricament demostrat que són elles) el pugen a 30º, i així tot el dia igual. Si no agafem la grip A és perquè Deu no ho vol!!!

Ma-Poc ha dit...

Crec que a la feina haurme de fer aquesta mena de duels...

bajoqueta ha dit...

jajaja m'agrada esta història. Una guerra que es veu a moltes oficines per desgràcia :)