03 de gener 2010

Llibres als bars


Fa uns dies vaig posar en pràctica la idea de deixar alguns exemplars dels meus llibres en bars de Tortosa, per a veure si algú s'anima a fullejar-los acompanyant un cafè o a l'hora del vermut. En tractar-se de relats breus potser (què optimista!) li poden fer la competència als horòscops i les esqueles dels diaris, o a la premsa esportiva.

De moment he començat per La Tertúlia, El Tupí i La Tassa, però possiblement ampliï l'assetjament literari a altres bars.

7 comentaris:

McAbeu ha dit...

Doncs la idea és bona, certament potser massa optimista però bona.

Striper ha dit...

Una idea exelent tal com esta la prensa ultimament millor un conte teu.

Margarida Aritzeta ha dit...

Caram... no està malament com a bon propòsit de l'any

Assumpta ha dit...

Doncs mira... no sé si saps però al Viena és un dels llocs on en Josep Lluís (el meu marit) i jo llegim més a gust. Si, a més, ens deixessin els llibres allí mateix ja seria genial! :-))

Clidice ha dit...

Una idea excel·lent! :) això sí, sempre haurien de ser llibres de contes, perquè sinó corres la temptació d'endur-te el llibre si t'interessa :)

jomateixa ha dit...

Em sembla una molt bona idea, tot es començar-ho

Brian ha dit...

A Anglaterra hem vist alguns cafes , pubs, restaurants amb una petita biblio per fullejar mentres passes una estona. Precisament aquest estiu passat ens van "salvar" - entrant en un cafe amb dos xiquets "morts de gana" vam pensar que passariem vint minuts de estress mentre esperavem el dinar que vam demanar, pero en veure els contes els xiquets van oblidar-se de les panxes buides ...!!
Bona initiativa!