05 d’octubre 2010

Premi jocs literaris d'octubre


Els jocs literaris del mes d'octubre tindran com a premi un nou lot de llibres, signats pels seus autors, amb els qual segur que gaudireu d'una bona lectura.

- Il·lusions i incertes, de varis autors. Una novel·la col·lectiva editada per March Editors, que han creat els personatges de forma individual, que els han fet evolucionar en comú i que han barrejat les seves històries.
- Esmorzars de Lleida, d'Ignasi Revés. Un viatge per 13 esmorzars de forquilla i gavinet per les comarques de Lleida, que l'autor ens descriu amb una notable qualitat narrativa, que ens fa gairebé olorar les diverses delícies culinàries de què gaudeix.

- Les bruixes d'Arnes, de David Martí. Una novel·la ambientada al segle XVI, que ens parla d'una nissaga de dones sàvies, que ens diu que la màgia encara és possible, i que ens demostra que un poble es pot recoltar contra les injustícies.

- Impremta Babel, d'Andreu Carranza. Tot un tribut a la paraula escrita, al seu poder en certa manera màgic, a la seducció on ens deixem caure en la seva materialització en el paper, el llibre, aquest objecte meravellós que tant ens ha ajudat a construir la nostra personalitat, sobretot durant la infància i la joventut.

- Fugida en cercles, de Josep Igual. Nascut a Benicarló, i gaudint de la proximitat del mar a la Ràpita, Igual ens regala aquest pletòric recull de relats que ha titulat Fugida en cercles, títol, que resumeix perfectament la tragicomèdia que protagonitza la fauna humana que viu a les seves pàgines.

- Port endins, de Vicent Pellicer. La bellesa del Port captiva a Vicent Pellicer des de fa molts anys, i ell ens ha transmès aquest amor en cadascun dels seus llibres (narracions, guies, fotografies...) i també des del seu blog Aprenent de natura. Aquest recull de tres relats no és una excepció.
.
Si sou escriptores, músics, il·lustradores, dibuixants, etc. i voleu col·laborar oferint la vostra obra com a premi, estaré encantat de rebre propostes.
.
El termini per a participar a qualsevol dels jocs del mes acabarà el 2 de novembre.
Aquí podeu consultar el funcionament general dels jocs literaris.