08 de setembre 2011

S'han acabat les Festes

Un pato t'ha donat un globus blau al trenet de la bruixa, i t'han espantat els correfocs, i has desfilat durant l'Ofrena al costat dels companys de la Llar d'Infants, mentre saludaves la gent que mirava a l'avinguda Generalitat, i has escoltat musiqueta pels carrers, i has conegut el Gegant del Pi que ja ha tornat a Barcelona, i has ballat l'himne de la Cinta, i has empès la Cucafera petita, i un nano t'ha donat la mà, i has besat una pubilla molt guapa, i moltes coses més.
I ara tornem a casa en silenci, que és fosc, i els gegants de Tortosa ja dormen, cansats, a la Llotja del parc, i els diu bona nit fluixet, i fins demà.

2 comentaris:

Isabel H. T. ha dit...

Además de la preciosa descripción que haces de las vacaciones , de la magia que rodeó todo, me ha impresionado la foto.Esos dos seres tomados de la mano, caminando despacio, seguramente recordando lo que han disfrutado Pero me emociona saber que van hacia el fururo con amor,y dispuestos a compartirlo.Siempre que haya dos, todo será. más fácil... y si son más...Mejor!!

Anònim ha dit...

Aquesta mini-narració infantil podria servir molt bé com a conte per explicar als petits de l'escola. Res més càlid i proper a ells que una història tan real. A mi m'agrada.