20 de desembre 2008

Minifestival de cançons retro

Avui, per començar les vacances, tot un minifestival de cançons retro, no apte per a menors de 40 anys. Trieu la vostra preferida o la que us porti més records:


No sucederà más, de Claudia Mori.


Estoy bailando, de les Germanes Goggi.


Y te amaré, de Ana y Jhonny.



I love you baby, de Tony Ronald, un altre cantant que em transporta a la infantesa i que, no sé per quin motiu, em queia molt bé i em sabia quasi totes les seves cançons.

10 comentaris:

Striper ha dit...

Ostres quins records i rl tony ronald i tot uff..

rebaixes ha dit...

Tot el pelotó, com ciclistes dels blocs arribem a una de les metes, aquesta festa entranyable. L'últim esforçper complaure si ja no ho em fet durant molt de temps, ara sembla que els pedleix és més viu... Gràcies Jesús per tot el que ens dones que és immens. Una abraçada. Anton.
Per mi molt encertat...

Margarida Aritzeta ha dit...

Jo també sóc del Tony Ronald! Que ho fa que aquests dies ens posem nostàlgics? Gràcies per ajudar-hi

emili nieto ha dit...

Jesús, per la selecció musical que poses, hauríes de dir " per a menors de 50", com a mínim.

Salutacions.

Trenzas ha dit...

¡Ufff..., que recuerdos...!
:)
Moltes gracies per ajudar la memoria.

Eloy ha dit...

Ostres, alguns no els conec ;)
El Tony Ronald tambe em queia molt bé.

Anònim ha dit...

Ja començo a tindre una edat, però només conec una de les cançonetes retro. Em quedo amb Bailando l'he sentida i l'he ballada no puc recordar on ni quan... El vídeo és total, un viatge en el temps.

Shalheira ha dit...

In-A-Gadda-Da-Vida ~ Iron Butterfly.

Anònim ha dit...

Jo no arribo als quaranta i recordo a la perfecció el "Non succederà più"... Així, en italià, que se sentia molt per tot arreu. De fet, vaig aprendre que "més" en italià era "più" per aquesta cançó...

Coneixeu l'Albert Puig, el crític musical? Molts divendres, en l'espai de "La Discoteca" del Matí de Catalunya Ràdio (era Bassas) es dedicava a punxar aquestes perles i explicava la història que hi havia al darrere tan bé que fins i tot segons com t'acabaven agradant.

Anònim ha dit...

A mi me'n falten 5 pels 40 i l'"Estoy bailando" ja et dic que va seguir sonant... la meva favorita d'aquesta selecció. Amb Tony Ronald fent molta competència (el vídeo és molt bo), però és que la lletra d'"Estoy bailando" no té desperdisi, o sigui que Tony, res a fer.